Bilbud / Om Bilbud

Om Bilbud

Hvem står bag Bilbud?

Den daglige ledelse af Bilbud står Peter Rene Bostrup for, som selv har baggrund i bilbranchen gennem mere end 20 år. Han har tidligere været beskæftiget hos bl.a. Mercedes-Benz og Audi forhandlere.

Bag Bilbud står 2 forskellige bilforretninger, hhv:

Bella Trading – der holder til i Randers og siden 2002 har beskæftiget sig med salg og eksport af biler med et årligt salg på +1000 biler.

Osbech Laursen Cars – der er beliggende Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K. Her sælges og leases premium biler.

Så skal du lease eller købe ny bil? Så kig forbi Osbech Laursen Cars som er ejet af bilbud.dk.

De er eksperter i biler, der kan byde på lidt ekstra. Enten i form af ekstra køreglæde, ekstra luksus, ekstra komfort eller bare det der ekstra, der gør en bil helt speciel. Du finder altid et godt udvalg af biler, og du er garanteret professionel vejledning.

Du kan læse meget mere om Osbech Laursen Cars på deres hjemmeside www.olcars.dk

Gratis og uforpligtende

Hos Bilbud er det helt GRATIS OG UFORPLIGTENDE at modtage et bud. Du behøver ikke oprette en profil, det eneste du skal for at modtage et bud er enten at udfylde vores online formular eller kontakte os på telefon.

Når vi har modtaget beskrivelsen vil en af vores vurderingsmedarbejdere lave et markedstjek af den pågældende bil, hvorefter du vil modtage et skriftligt købstilbud fra os. Købstilbuddet vil være gældende i 8 dage efter modtagelsen fra vores side, men helt uforpligtende for dig.

Hvilke biler køber vi?

Vi køber alle personbiler med og uden afgift, der er max 10 år gamle – desuden også eksportbiler, leasingbiler, varebiler med og uden moms.
Specialbiler købes dog uanset alder (eks: cabriolet, SUV, 4×4 etc.)

Vi er registreret nummerpladeoperatør hos skat og sørger naturligvis for dokumenthåndtering og afmelding af nummerpladerne i forbindelse med et køb.

Hos os kan du føle dig sikker - hvilket vores trustpilot også viser:

Har du brug for hjælp?

Du kan få gratis hjælp på alle hverdage fra 08:00-16:00 enten via telefon eller e-mail.

Tlf: 25 735 735

E-mail: salg@bilbud.dk

Vi er ofte tilgængelige uden for vores normale åbningstider. Der kontaktes vi bedst pr. mail.

Kontakt os